Vilkar og salgsbetingelser


Logg Inn

VILKÅR OG SALGSBETINGELSER

VILKÅR OG SALGSBETINGELSER

Jubilum AS, Aslakveien 14E, 0753 Oslo
Tel: 22 44 04 55
Mob: 94 38 66 73
e-mail: post@jubilum.no
e-mail: vibeke@jubilum.no
www.jubilum.no

Dette er en lukket side for næringslivet (eksisterende og nye kunder) og er ment å være et supplement til vår generelle kundeservice og konsulentveiledning ved valg av gaver til forskjellige anledninger. Om det etter brukerregistrering fremkommer at registreringen ikke følger våre retningslinjer tar vi oss retten til å lukke din tilgang.

Etter at du har registrert deg vil du få tilgang til å se veiledende priser inklusive mva.
Ønsker du å sende oss en forespørsel på et produkt så trykk på knappen "send en forespørsel" etter at du har lagt inn din informasjon.

KJØPSBETINGELSER
For å være kunde hos oss må din virksomhet være registrert med organisasjonsnummer og handle i volum.
Alle forespørsler som kommer direkte inn via vår netthandelsløsning er ikke å regne som bindende inntil de er manuelt gjennomgått av oss og du mottar en formell ordrebekreftelse.

Jubilum AS forbeholder seg retten til å avvise bestillinger ved f.eks. for korte leveringstider, for høyt antall enheter/individuelle krav, ordre under minste kjøpsantall, utgåtte gaveartikler og andre avvik som umuliggjør en trygg og sikker leveranse.

Ved store ordre og ved spesialproduksjon inngår vi en egen avtale med 30% upfront.

LEVERINGSBETINGELSER 
Minstekjøp er kr 3000,- eks mva
Kjøp under kr 3000,- eks mva. kan avtales spesielt og det betales gebyr kr 350,- + eventuelle tilleggskost som pris beregnet for brutte pakninger mv.

LEVERINGSTID
For volumordre gjelder egne leveringstider. Vennligst sett opp ditt ønske på din bestilling før du sender den inn. Etter manuell kontroll vil den endelige ordrebekreftelsen inneholde beste leveringstid.

PRODUKTGARANTI
I henhold til kjøpsloven

BETALINGSBETINGELSER
14 dager fra fakturadato netto. Ved for sen betaling beregnes rente med 1,5% pr. påbegynt måned

RETURVARER
Varer tas kun i retur etter forhåndsgodkjent avtale. Varer som blir returnert uten avtale blir tilbakesendt. Normalt aksepterers kun returnering av uåpnet, uskadet originale kartonger med varer uten bruksspor. For omkostninger ved behandling av returvarer tvil det trekkes 15% fra krediteringen.

SPESIALPRODUKSJON
For spesialproduserte varer er det ingen returrett. Vær derfor nøye i prosessene rundt godkjenning av skisser og originaler. Bestill gjerne prøver av valgt produkt for å sikre at de er som ønsket.

TRYKKFEIL OG MANGLER
Det tas forbehold om trykkfeil og mangler. Vi er mennesker som arbeider med å legge inn gaveforslag så du har mye å velge fra. Det kan enkelt oppstå en tastefeil som kan ha påvirkning på bl.a. pris og tekniske spesifikasjoner.
Ved gjennomgang av din forespørsel vil dette eventuelt bli avdekket og du vil bli informert før noen form for avtale blir bindende.

SALGSBETINGELSER: Se under.