REKLAMEARTIKLER


Reklameartikler fungerer


Reklameartikler og “give aways” favner bredt. Det er oftest lagt vekt på funksjon og ikke merkevare. Og holder et lavt prisnivå da de er ment til å “strø om seg” for å markedsføre din bedrift, bidra til å lansere et nytt produkt eller på annen måte forsterke ditt budskap. Logo kan enten trykkes, syes eller preges på de aller fleste produktene. 


 

REKLAMEARTIKLER

Reklameartikler fra logokrus til kulepenner og caps preget med din logo bidrar til å styrke din markedsføring, hva enn ditt budskap er. Vi har god erfaring med å finne rette produkter til å forsterke din profil, logo eller innhold -til riktige priser!

Reklamegaver

GIVE AWAY

Rimelige og funksjonelle produkter som symboliserer elementer fra din bedrift. Oftest preget med en logo.  For eksempel kan du ønske "god reise" med et kul liten bagasjelapp.

PROFILERING

Fra t-skjorter til lekre ytterjakker. Sett din logo på et plagg som alle ønsker å bruke. Det bidrar til å skape felles identitet (corporate identity) enten man reiser på felles tur, er med i en løpekonkurranse -eller møter kollegaen på vei inn i butikken. Samtidig skaper det en positiv markedsføring av din bedrift i alle anledninger. 

Reklameartikler

NYHETER
Utvalget er stort og det lanseres stadig nyheter. Vi følger kontinuerlig med, tester produkter og formidler dette til våre kunder. Slik sikrer vi at du får tilbud om det nyeste og de beste reklameartiklene.

GOD KVALITET
Vi er opptatt av at produktene holder en god nok kvalitet selv om de er rimelige i innkjøp.

BREDT UTVALG
Vi tilbyr alt fra klassiske reklamepenner, logokrus, capser, t-shirts, nøkkelringer, linjal, leppepomade og sykkellykter frem til de nyeste led-lys-armbåndene for løping i mørket og eierefleks.  

KREATIVE FORSLAG
OG – ikke minst er vi gode på å foreslå det produktet som vil bære ditt budskap på beste måte!

Se noen eksempler -trykk HER.