Økologisk Fairtrade Handlenett i Bomull

kr 81,25

 

 

Økologisk Fairtrade Handlenett i Bomull
Fairtrade Bomull Handlenett kan trykkes med din logo. Her kan du velge å profilere at virksomheten er miljøbevisst.
Fås i natur eller svart.

DETTE GJØR FAIRTRADE

Fairtrade sertifiserer kun småskaladyrking av bomull, ikke bomullsplantasjer. Fairtrade-standardene er omfattende og stiller både økonomiske, sosiale og miljømessige krav til produksjon av og handel med alle de over 300 råvarene det finnes Fairtrade-standarder for. LES MER HER OM hva Fairtrade gjør for å motvirke hovedproblemene innen bomullsproduksjon.
Fås i natur eller svart.

Varenummer: 6010-06-411127 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Økologisk Fairtrade Handlenett i Bomull
One size
Mål: 41×38 cm

Fairtrade-standardene omfatter sosiale, miljømessige og økonomiske krav og bidrar til et bærekraftig jordbruk, ivaretakelse av menneske- og arbeidstakerrettigheter, og økonomisk og sosial utvikling for bønder og arbeidere.

Fairtrade International utarbeider standarder for bærekraftig råvareproduksjon og mer rettferdig handel med råvarer. Det finnes også Fairtrade-standarder for sporbarhet og for sammensetning av Fairtrade-merkede produkter med flere ingredienser.

Bønder, plantasjer, handelsaktører og merkevarer i hele verdikjeden må følge Fairtrade-standardene som gjelder for dem. Gjennom fysiske inspeksjoner og bokettersyn kontrollerer FLO-CERT at Fairtrade-standardene er fulgt.

Her kan du lese mer om Fairtrade standardene.