Lith-EX slokkespray, 400 ml

kr 595,00

Housegard Lith EX brannslukker er utviklet for å bekjempe litiumbranner av en begrenset størrelse. Slokkesprayen inneholder det nye og revolusjonerende slokkemiddelet AVD, som etter mye økt problematikk rundt batteribranner og eksplosjoner har blitt utviklet for å effektivt slokke branner i litiumbatterier.

  • Testet i henhold til ZSW-normen for litiumbatterier opp til 60 Wh
  • Sikker for bruk i elektriske anlegg
  • Slokker A-branner
  • Lett å bruke, kontrollert tømming

 

  • Inneholder 400 ml
  • Driftsområde: +5 / +50 °C
Varenummer: 5002-600121 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

En revolusjonerende slokkespray, spesielt utviklet for branner i litiumbatterier.

Lith-EX er spesielt utviklet for å bekjempe litiumbatteribranner i begrenset størrelse. Slike batterier forekommer ofte i personlige, elektroniske enheter som mobiltelefoner, nettbrett, RC-produkter etc.

Nå kan du slokke branner i litiumbatterier.

Slokkesprayen inneholder det nye og revolusjonerende slokkemiddelet AVD, som etter mye økt problematikk rundt batteribranner og eksplosjoner har blitt utviklet for å effektivt slokke branner i litiumbatterier.

Lith-EX er ideelt for hjem, hotellrom, kjøretøy, kollektive og offentlige transportmidler, fly, båt, campingvogn, bobiler og ved spesielle branntilfeller i et tidlig stadie før utvikling til full brann. Plasseres og brukes med fordel på plasser der risikoen for litiumbatteribranner er større, for eksempel der batteriet lades og lagres – for distribusjon, i innsamlingsbeholdere, på batterigjenvinningsstasjoner, offentlige institusjoner,bedrifter, ladestasjoner og mange andre plasser.

Framtidens slokkemiddel

I brannslokkeren benyttes et miljøvennlig slokkemiddel, AVD, som fremstilles av naturlig forekommende vermikulitt. Som drivgass brukes nitrogen.
Etter bruk tørkes vesken enkelt opp. Den gir ikke store ringvirkninger slik som ved bruk av pulveapparater.

Se filmen HER.