GPBM powerbank teknisk informasjon

kr 0,00

GPBM: Pålitelig og sikker lading
Overstrømbeskyttelse
Om USB-enheten drar for mye strøm fra laderen, kan både din lader og enheten skades. For å forhindre dette har alle våre GP Portable PowerBanks en overstrømsbeskyttelse som stopper laderen for å hindre den fra å bli overopphetet eller begynne å brenne.

Overtemperaturbeskyttelse
Når for mye strøm ledes gjennom batteriet eller under uønskede forhold kan laderen bli overopphetet. Derfor har vi installert en overtemperaturbeskyttelse – for å sikre at batteriet opererer under trygge forhold og for å unngå all risiko knyttet til overoppheting.

Lav- og overspenningsbeskyttelse
En batteridrevet enhet kan bare håndtere en viss spenning. Våre GP Portable PowerBanks har en definert grense som regulerer hvor mye spenning laderen skal håndtere, hvilket hindrer batteriskader som forårsakes av uventet strømtilførsel eller dyputladning.

Kortslutningsbeskyttelse
Når en kortslutning inntreffer er det en rask og for stor strømtilførsel som kan forårsake mye skade på både din enhet og lader. Om USB-utgangen kortsluttes, så vil laderen slutte å virke for å forhindre at den overopphetes eller begynne å brenne.

Støtsikker
Et fall kan forårsake stor skade på batteriet, hvilket igjen kan skade både laderen og USB-enheten. Om du har uflaks kan det også resultere i at batteriet tar fyr eller eksploderer. Derfor har GP Portable PowerBank en beskyttelse som forhindrer batteriskader som kan oppstå etter et støt eller et fall.

 

Godkjenninger
Alle våre GP PowerBank er godkjent med UN38.3, som betyr at du kan bruke dem på fly. De er også CE-merket og oppfyller alle EØS-krav.

TEKNISKE PRODUKTARK
Har du behov for ytterligere informasjon er det bare å be om våre tekniske informasjonsark og annen dokumentasjon.

Vennligst

Din melding til oss:

Kategorier: ,

Du liker kanskje også…