JUBILEUMSGAVER


Jubileumsgaver

Jubileumsgaver gis til ansatte som har  bidratt i bedriften i 25 eller 40 år. Eller også når en ansatt fyller 40, 50, 60 eller 75 år. Se oversikt over de skattefrie grensene HER.

En gave for å vise takknemlighet understreker milepælen. Vi gir deg gjerne forslag til jubileumsgaver til de ansatte i din bedrift.

Om det er bedriften som har et jubileum kan anledningen benyttes til å forsterke markedets oppfatning av bedriften. Det er mange muligheter og vi har erfaring nok til å kunne være gode diskusjonspartnere om dere ønsker et eget program for jubileums året. 

ARNE JACOBSEN PRESSKANNE

En presskanne fra Arne Jacobsen er en funksjonell jubileumsgave med lang levetid. Det er nok mange som ønsker en gave fra Cylinda serien og som endelig kan få en i jubileumsgave.

VASER

Vi tilbyr vaser i alle tenkelige design og prisklasser slik at du kan finne den som passer perfekt til din mottaker. Fra glass til krystall. Fra minimalistisk til koloristisk. En vase er en klassiker som jubileumsgave.

TINN PRODUKTER

Produkter i tinn er klassiske, tradisjonsrike jubileumsgaver. Fra tomlinger og slirekniver til lysestaker. 

DESIGN DAB RADIO

En eksklusiv DAB radio fra Geneva med lekker skinnbesetning, stål og nydelig lyd. En jubileumsgave i høy kvalitet som mottageren vil bruke hver eneste dag. 

REISEVESKE I SKINN

Lekker reiseveske i skinn fra Berkeley. Noe man sjelden kjøper seg, men gjerne har lyst på passer fint å gi til jubilanten. 

GULL UR

Tradisjonen tro gir man en ansatt en jubileumsgave ved en markering av 25 års innsats for bedriften. Ønsker man å gi en tradisjonell gullklokke så tilbyr vi gjerne det. Men det er nå artig å funnet frem til et norsk designet gullur i tidsriktig design. Rune Bruvik kan du lese mer om HER. Jubileumsurene tilbys kun til B2B markedet og mer om det finner du HER. Eller kontakt oss. 

Foto på denne siden er fra:

Kosta Boda
Orrefors
Rune Bruvik
Stelton
Dualit
Riedel
Berkeley
Rosendahl
Geneva
Askvoll-Haugrud
Von Doren