FIRMAJULEGAVER


Firmajulegaver som skaper glede

Firmajulegaver er en av de tradisjonsrike firmagavene som gis fra bedriften til de ansatte, og gjerne også til virksomhetens forretningsforbindelser. I slutten av året er det tid for en liten oppsummering og man ønsker å vise at man setter pris på både engasjement, innsats, lojalitet og bidrag i løpet av året som har gått. 
Det å gi en fysisk gave gleder mottageren samtidig som den vil forsterke positive holdninger til arbeidsplassen og også inspirere til videre samarbeid. 

Å finne gode forslag til firmajulegaver fra bedriften krever en god innsikt i utvalget, slik vi har. Benytt deg gjerne av vår bransjekunnskap og lange erfaring slik at du finner de beste forslagene til de mest gunstige prisene. 

Firmajulegaver fra Cemo

Firmajulegaver 2018 fra Cemo og Jubilum

UNG OG/ELLER ELDRE

Fortell oss om mottagerne er unge eller eldre. Eller en god sammensetning. Dette for at vi skal finne gaver som passer mottagerne, uansett.

HAM OG/ELLER HENNE

Om gaven skal gis til et typisk manns- eller kvinnedominert arbeidsmiljø, eller til et blandet -er en av mange faktorer å ta hensyn til ved valg av en felles julegave. 

100 ELLER 800 KR

Firmajulegaver til kr 100 eller til kr 800? Utvalget av gaver er nærmest uendelig. Vi sparer mye tid om vi får vite ditt budsjett.

ANTALL ENHETER

Antall ansatte/forbindelser som du ønsker å gi firmajulegaver til - vil påvirke prisen. Jo flere enheter - jo rimeligere pris.

GAVEINNPAKNING & X-TRA

Ønsker du bred distribusjon til alle dine avdelingskontor, tidkrevende gaveinnpakning eller også ferdige trykkede julekort så er dette noen av de X-tra tilbudene vi har til deg. 

SPESIALDESIGN/ LOGO

Vi kan spesialdesigne et produkt for deg, finne et gaveprodukt i dine logofarger eller trykke din logo på. Alt avhengig av formålet med gaven.

Gjør dine beste innkjøp av firmajulegaver 

1. Vi har en stor bredde i vårt utvalg av firmajulegaver. For julen 2018 har vi et godt utvalg av sterke merkevarer til gunstig priser. Vi sender deg gjerne tilbudet!
2. Vi gir gjerne gode råd slik at du får julegaver som uttrykker ønskede verdier og som passer for akkurat dine ansatte og ditt budsjett
3. Du er også velkommen til å gå inn i vår netthandel for enkel handel av julegaver. Klikk her for: NETTHANDEL
4. Ønsker du en spesialdesignet/-tilpasset firmajulegave til dine ansatte vil vi gjerne bidra i prosessen

Men det aller beste er å spørre oss for en god veiledning og å høre mer om våre gunstige firmaavtaler. 

Vakre gaveforslag til firmajulegaver fra Rosendahl gruppen