FIRMAGAVE PLAN


Firmagaveplan

FIRMAGAVEPLAN

Firmagaveplanen utvikles og forankres i deres kommunikasjonsstrategi. I samarbeid med våre oppdragsgivere gjennomgår vi bedriftens totale behov for innkjøp av firmagaver  og utvikler en gjennomarbeidet plan for firmagaveinnkjøp. Dette effektiviserer innkjøpene, bidrar til at de har en sammenheng og at virksomhetens uttrykk blir forsterket med alt fra kulepennen og logokruset, årets julegaver og jubileumsgavene.

PLAN FOR FIRMAJULEGAVER

Vi løser dine innkjøpsbehov for julegaver til de ansatte. Enten for julen 2018 eller også for 3 år fremover.
I en 3 års plan oppnår dere en sammenheng og en enda gunstigere firmaavtale. De ansatte får en forsterket opplevelse av at bedriften gir gjennomtenkte gaver. i har innsikt i gaveutvalget og matcher det opp mot deres behov slik at gaven passer inn i henhold til deres ønsker. Det hele planlegges opp mot selve gaveoverrekkelsen som forsterker båndene mellom giver og mottaker.
Les om  firmajulegaver HER.

JUBILEUMSGAVER

Sammen med våre kunder gjennomgår vi de merkedagene dere velger å markere med en gave. Vi følger budsjett. Dere får tilbud om relevante jubileumsgaver i den enkelte kategori. Ved hver årsslutt minner vi om en revisjon av listen over neste års jubilanter slik at dere kan sette opp en samlet oversikt, bestille de ønskede gavene og være i forkant før jubileumsdagen.

Firmagaveplan for din bedrift kan inneholde momenter som:

Varighet

Budsjett

Hvorfor dere ønsker å gi en firmagave

Til hvilke anledninger dere ønsker å gi en firmagave

 

Vær årsaken til at noen smiler!