FIRMA GAVER


Firma gaver favner bredt.


Firma gaver som julegaver, sommergaver, jubileumsgaver er de
tradisjonelle gavene som gis fra bedriften for å takke, oppmuntre og glede de ansatte.
Men også ved event, sponsorstøtte eller kontraktssignering gir man gaver til minne om anledningen. Dette er fine muligheter til å styrke relasjonen mellom bedriften og ansatte, kunder og øvrige kontakter. Samtidig understrekes posisjonen bedriften har i markedet.

Med litt planlegging så kan alle gaver som gis fra bedriften støtte oppunder hverandre og kommunisere det samme budskapet. Handler du firmagaver hos oss oppnår du gjennomtenkte løsninger, en gunstig firmaavtale -og lavere priser.
Kontakt oss for veiledning og forslag eller send en forespørsel fra vår nettbutikk.

Har du behov for kreative innspill?

Forsterk dine relasjoner med riktige firma-gaver

Benytt alle anledningene din bedrift har til å speile deres verdier, visjoner og merkevareplattform! Vi kartlegger alle dine muligheter der du kan forsterke kommunikasjonen ved hjelp av firmagaver. Vi kan bidra til å sette opp et gaveprogram som en del av deres kommunikasjonskonsept for å bidra til merkevarebygging som en viktig del av bedriftens forretningskonsept.

Fra kulepenner til sterke merkevarer

Firma-gaver er alt fra sterke merkevarer, spennende pakkeløsninger og opplevelsesreiser til kulepenner. Vi veileder deg frem til det beste alternativet for å dekke dine behov for innkjøp av gaver til en definert anledning. Enten det er julegaver til de ansatte, kulepenner til alle besøkende, logokrus til kunder eller t-skjorter til et idrettsarrangement.

Kvalitetsgaver blir verdsatt

En firma-gave som er valgt ut med bevissthet og omtanke blir mer verdsatt  -og din investering får en effekt med lang levetid!  Legg litt ekstra i jobben med å finne noe som passer til alle. Ved å gi like gaver til alle bidrar den også til at mottakerne knytter relasjoner seg imellom Vi bidrar gjerne i en diskusjon for å finne hva som er best egnet for din bedrift.

Felt som er merket med * må fylles ut

Lurer du på hvilken firma gave du skal velge?