En funksjonell gave


Gaver er ikke bare pyntegjenstander

Gaver er også funksjonelle produkter

En funksjonell gave
Med gave tenker man oftest på en personlig ting som en jakke, en vase til hjemmet eller utstyr til sportsaktiviteter til jul, premiering, ved jubileer o.a. anledninger.

Men det er VEL SÅ MYE omtanke om du gir bort et slokkeapparat i gave slik at mottageren har det tilgjengelig om uhellet skulle være ute og brannen starter.

De fleste har et pulver- eller skum apparat hjemme. Bruker man det så får man en stor opprydningsaksjon i etterkant for det søler ned hele rommet.

Det har nå kommet et helt nytt slokkemiddel på markedet - Housegard Lith-Ex. Det er helt revolusjonerende mtp slukking av brann i pc` er, mobiltelefoner, hjertestartere og andre elektronisk utstyr som bruker litium batteri.

Lith-Ex slukker brannen i litium batterier langt hurtigere enn et skum- eller pulverapparat. Og det etterlater nesten ikke noe søl.

Dette er et produkt som få tar seg råd til og som går innunder dette å motta noe man "har lyst på, men ikke kjøper seg". Så om ikke dette er en omtenksom gave så vet ikke jeg!

Du kan lese mer om det HER.

Lith-EX slokkespray, 400 ml

Hva gjør du nå?

Kontakt oss!

BE GJERNE OM EN DEMONSTRASJON

Så får du/dere selv erfare effekten i Lith-Ex slukkeren.

 

KJØP APPARATET SOM EN GAVE TIL KONTORET

Dette kan være et produkt som kan handles inn til kontorene. Rett og slett en kontorgave for å bidra til en sikrere hverdag.

HVEM KAN HA NYTTE AV DETTE?
Alle som bruker elektroniske gadgets med litium batteri.  Og det blir jo en del!